Thuispagina arrow Paardenstalling
Thuispagina
Dressuurtraining
Paardenstalling
Paarden
Nieuws
Pavo paardenvoer
DK zadels
Contact
Routebeschrijving


Paardenstalling Afdrukken

Cinnic Stables biedt zowel paard en ruiter een oase aan rust en luxe faciliteiten. Voor een all in prijs staat uw paard in een ruime, goed geventileerde box. Wij zetten de paarden van maandag t/m vrijdag buiten en halen ze weer binnen. In de winter vertoeven zij in de zandpaddock en zodra het weer het toestaat kunnen zij genieten van weidegang.


  

De boxen worden dagelijks gemest en opgestrooid, er wordt gebruik gemaakt van zeer goede kwaliteit stro als bodembedekking. Het hooi is van uitzonderlijke kwaliteit. Wij maken gebruik van slowfeeders, waardoor de paarden de hele dag beschikking hebben over hun hooi.

U kunt gebruik maken van onze binnenbak (22 x 45m) of buitenbak (20 x 60m) om te rijden en om te longeren of uw paard los te gooien staat de paddock tot uw beschikking. Wij hebben een stapmolen voorzien van een rubberen tegel bodem. Elke box is voorzien van een dekenstang en zadelsteun. Tevens hoort bij elke box een extra dekenrek en een afsluitbare zadelkast.
 

 


 

Er zijn 3 ruime poetsplaatsen en een spuitplaats met warm water en solarium. In onze gezellige kantine kunt u genieten van gratis warme dranken.  Het nabij gelegen Kuinderbos biedt de ruiter en menner de mogelijkheid om prachtige buitenritten te maken. In totaal ligt er zo'n 35km aan ruiter- en menpaden.

 

 

 
< Vorige   Volgende >